Ana Tour & Travel

Adresa: Str. Verigei, nr.3, Sector 5
Nr. Reg. Com.: J40/9724/2011
CUI: RO28977928

Licenta de turism: 12 / 22.10.2018
Polita de asigurare: Seria IF-i, nr. 3833 - valabil pana la 27.09.2024
Banca: Banca Transilvania - Sucursala Lipscani

Cont Lei:RO37 BTRL 0410 1202 F298 05XX
Cont Euro:RO12 BTRL 0410 4202 F298 05XX
Telefon fix: 0314082640
Tel. mobile: 0726341712; 0770393698; 0767362018; 0760179849
Fax: 0317800712
E-mail: office@analastminute.ro
E-mail: rezervari@analastminute.ro

Cine suntem

Echipa Ana Tour & Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Bucuresti dar și din restul României, consultanță de turism profesionistă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Ana Business Services SRL

Agentia organizatoare Ana Tour & Travel - 12 ANI DE PRETURI MICI

Ana Tour & Travel este o agentie de turism online cu activitate de organizator, infiintata in anul 2011, fiind inregistrata cu licenta de turism nr. 12 si asigurata impotriva insolvabiliatii cu polita de asigurare German Romanian Assurance, seria IF-i, nr. 3833 - valabila pana la data de 27.09.2024.

 

Site-ul nostru este astfel structurat incat sa gasiti rapid si usor destinatia de calatorie care va intereseaza, cele mai bune oferte last minute, ofertele speciale si recomandarile noastre de moment.

Dorim sa alegeti cea mai potrivita optiune de calatorie. In acest sens avem pregatita o echipa de specialisti gata sa afle care sunt cele mai potrivite variante in conformitate cu cerintele dumneavostra. Colaboram cu cei mai importanti tour operatori din tarile de destinatie pentru a va pune la dispozitie cele mai bune pachete de calatorie.

Aveti dreptul de a fi inspirat de catre consilierii nostri. Dorim sa va impartasim experientele noastre turistice pentru a va determina sa vedeti lumea. Calatoria va face viata mai frumoasa atunci cand este bine organizata. Echipa Ana Tour & Travel intelege ca pe langa un tarif bun, turistii au nevoie de consiliere si asistenta turistica, control asupra detaliilor care fac o calatorie linistita, si cu adevarat memorabila.

Consideram ca meritati sa aveti numai experiente de turism extraordinare. In acest sens echipa Ana Tour & Travel promite sa fie alaturi de dumneavostra si sa vina in intampinarea problemelor dumneavoastra in cel mai scurt timp. Avem grija de clientii nosti din momentul efectuarii rezervarii pana la sfarsitul calatoriei.

Va multumim pentru increderea acordata!

Licenta de turism Ana Tour & Travel
Polita asigurare
Certificat de inregistrare