Charter Creta - Heraklion - Domes Zeen a Luxury Collection Resort, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Acest resort, ideal pentru turi╚Öti de la plaj─â, familii ╚Öi tineri, se afl─â la Chania la doar 50 de m de mare, pan─â in centrul localit─â╚Ťii sunt cam 3,5 km.

Dot─âri

Acest resort a fost construit de curand ÔÇô in anul 2019. Personalul prietenos v─â st─â la dispozi╚Ťie la recep╚Ťia din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Servicii ca o camer─â de bagaje ╚Öi un seif contribuie la o ╚Öedere confortabil─â. In spa╚Ťiile comune, conexiunea Wi-Fi le ofer─â clien╚Ťilor acces (gratuit) la internet. Resortul dispune de facilit─â╚Ťi pentru persoanele in scaun cu rotile. Un magazin de suveniruri ╚Öi alte magazine ofer─â distrac╚Ťie la cump─âr─âturi. O gr─âdin─â ofer─â mai mult spa╚Ťiu pentru relaxare ╚Öi odihn─â in aer liber. Cei ce c─âl─âtoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea complexului de vacan╚Ť─â. Printre alte servicii se g─âsesc un serviciu de ingrijire a bebelu╚Öilor, servicii de bon─â, un serviciu de inchiriat ma╚Öini, asisten╚Ť─â medical─â, room-service ╚Öi un serviciu de sp─âl─âtorie. C─âl─âtorii activi care ar dori s─â descopere zona pe biciclet─â vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete (contra cost).

Locul de cazare

In camere se g─âsesc o zon─â de living ╚Öi o baie, iar aparatul de aer condi╚Ťionat creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â. In majoritatea spa╚Ťiilor de cazare, clien╚Ťii se pot bucura de vederea la mare de la balcon sau teras─â. Camere dispun de un pat ÔÇ×King sizeÔÇŁ ╚Öi de o canapea. Op╚Ťional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispozi╚Ťie p─âtu╚Ťuri pentru bebelu╚Öi ╚Öi paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif ╚Öi un minibar. Se g─âsesc de asemenea ╚Öi un minifrigider ╚Öi un aparat pentru cafea/ceai. Clien╚Ťii au parte de mai mult confort ╚Öi datorit─â setului de c─âlcat. In plus, exist─â un telefon, un televizor ╚Öi WiFi (gratuit). Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabil─â. In baia dotat─â cu du╚Ö ╚Öi cad─â, clien╚Ťilor le stau la dispozi╚Ťie un usc─âtor de p─âr ╚Öi halate de baie. Articolele de cosmetic─â creeaz─â un confort deosebit in b─âi. Locul de cazare ofer─â camere de familie ╚Öi camere de nefum─âtori.

Sport/divertisment

Piscina exterioar─â cu zon─â pentru copii se potrive╚Öte perfect pentru odihn─â activ─â ╚Öi antrenament acvatic constant. Clien╚Ťii i╚Öi pot savura concediul pe terasa insorit─â cu ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele. La barul piscinei clien╚Ťii vor g─âsi diverse b─âuturi r─âcoritoare. Resortul ofer─â un program foarte cuprinz─âtor de sport in aer liber cu c─âl─ârie ╚Öi de asemenea contra cost ciclism/ciclism montan, tenis ╚Öi partide de golf. ╚śi iubitorii sporturilor acvatice se vor sim╚Ťi minunat datorit─â unor activit─â╚Ťi precum schi nautic, hidrobiciclet─â, plimb─âri cu banana, canoe, iahting ╚Öi scufund─âri subacvatice. O sal─â de fitness ╚Öi yoga fac parte din oferta de activit─â╚Ťi sportive ╚Öi pentru timpul liber a locului de cazare. In resort se g─âse╚Öte o zon─â de relaxare cu un spa ╚Öi terapii prin masaj. Copiii sunt supraveghea╚Ťi cu grij─â la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o sală pentru micul dejun. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Micul dejun, un pranz à la carte și cina imbie prin savori culinare și oferta diversificată de bucate. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mancare vegetariene și meniuri pentru copii.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Targu Mures catre Domes Zeen a Luxury Collection Resort, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate