Charter Corfu - ABC Sweet Home, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Acest hotel se afl─â in Karoussades, in apropiere de o plaj─â.

Dot─âri

Personalul prietenos de la recep╚Ťie v─â r─âspunde cu pl─âcere la orice intrebare. Hotelul dispune de o camer─â de bagaje, de un spa╚Ťiu cu televizor, de o bibliotec─â ╚Öi de o zon─â pentru fum─âtori. In zonele comune, clien╚Ťii au la dispozi╚Ťie acces Wi-Fi (gratuit). Locul de cazare are o gr─âdin─â frumoas─â ╚Öi un loc de joac─â. Cei ce c─âl─âtoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea unit─â╚Ťii de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condi╚Ťionat creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â in camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce ofer─â mai mult spa╚Ťiu de odihn─â ╚Öi relaxare pe timpul ╚Öederii. Clien╚Ťii pot dormi confortabil pe un pat dublu. Op╚Ťional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispozi╚Ťie p─âtu╚Ťuri pentru bebelu╚Öi ╚Öi paturi suplimentare. Un seif ofer─â cea mai bun─â protec╚Ťie pentru bunurile de pre╚Ť ale clien╚Ťilor. In chicinet─â se afl─â un minifrigider ╚Öi un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completat─â de un telefon, un televizor ╚Öi WiFi. In baia dotat─â cu un du╚Ö se afl─â un usc─âtor de p─âr.

Sport/divertisment

Piscina exterioar─â cu zon─â pentru copii se potrive╚Öte perfect pentru odihn─â activ─â ╚Öi antrenament acvatic constant. Pe teras─â stau la dispozi╚Ťie ╚Öezlonguri comode. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garanteaz─â distrac╚Ťie, ca de exemplu baschet ╚Öi biliard. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre ABC Sweet Home, Corfu, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate