Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche

Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite
Abu Dhabi / Abu Dhabi

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Situat pe Corniche, la cațiva pași de plaja cu 11.000 m² de nisip alb, in inima orașului Abu Dhabi, Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche oferă vedere panoramică la Golful Arabiei și WiFi gratuit. Proprietatea are un centru de fitness, terenuri de tenis și 3 piscine in aer liber. De asemenea, există un centru spa de lux și o piscină pentru copii.

Camerele de la Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche, au mobilier elegant, aer condiționat și TV prin satelit. Camerele de la etajul Executive includ acces la Executive Lounge, renovat recent, cu acces gratuit la internet, mic dejun și băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei.

Oaspeții se pot bucura de o gamă largă de opțiuni de luat masa, care includ preparate din bucătăria italiană la Bocca, arome internaționale la Vasco și trupă live inovatoare și DJ la Jazz Bar and Dining. Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche se află la 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului, Bazarul de Aur și Marina Mall. Marea Moschee a Șeicului Zayed este la 20 de minute de mers cu mașina. Hotelul oferă o recepție deschisă non-stop și parcare privată gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate