Charter Rhodos - Angela Hotel Downtown Rooms, cu plecare din Timisoara

Amplasare

Acest hotel este amplasat la doar 200 de m de centrul Rodosului. În apropiere se găsesc diverse locuri de făcut cumpărături.

Dot─âri

Hotelul ├«╚Öi ├«nt├ómpin─â clien╚Ťii cu ospitalitate ├«ntr-o unitate de 5 etaje cu un lift ╚Öi 64 de camere. Personal ce vorbe╚Öte mai multe limbi ├«nt├ómpin─â clien╚Ťii ├«n zona de primire. O facilitate a locului de cazare este camera de bagaje. Conexiunea Wi-Fi le ofer─â clien╚Ťilor acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se d─â o m├ón─â de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte oferte se num─âr─â un serviciu de ├«nchiriat ma╚Öini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de sp─âl─âtorie ╚Öi o sp─âl─âtorie de tip self-service. Datorit─â serviciului de ├«nchirieri de biciclete, ├«mprejurimile pot fi explorate ╚Öi pe biciclet─â.

Locul de cazare

├Än camere exist─â un aparat de aer condi╚Ťionat ╚Öi un sistem de ├«nc─âlzire. Clien╚Ťii vor g─âsi un cadou de bun venit. ├Än majoritatea spa╚Ťiilor de cazare clien╚Ťii beneficiaz─â de o vedere spre ora╚Ö de pe balcon sau de pe teras─â. Camerele au un pat dublu. ├Än plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif ╚Öi un minibar. Clien╚Ťii au parte de mai mult confort ╚Öi datorit─â setului de c─âlcat. ├Än plus, exist─â canale prin satelit ╚Öi WiFi. ├Än b─âi sunt disponibile un usc─âtor de p─âr ╚Öi halate de baie pentru folosin╚Ťa zilnic─â. Articolele de cosmetic─â creeaz─â un confort deosebit ├«n b─âi. Unitatea de cazare ofer─â camere de nefum─âtori.

Sport/divertisment

Piscina exterioar─â ofer─â b─âi pl─âcute ╚Öi r─âcoritoare. De asemenea, pot fi utilizate ╚Öezlongurile de pe teras─â. Ofertan╚Ťi ter╚Ťi organizeaz─â ciclism/ciclism montan. ╚śi iubitorii sporturilor acvatice se vor sim╚Ťi minunat datorit─â unor activit─â╚Ťi precum schi nautic, windsurfing, plimb─âri cu scuterul acvatic, hidrobiciclet─â, plimb─âri cu banana, iahting ╚Öi scufund─âri subacvatice. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Se ofer─â spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Angela Hotel Downtown Rooms, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate