CASA ANGELINA LIFESTYLE

Amalfi Italia
Via G. Capriglione, 147 - 84010 Praiano - Salerno

Aceast─â proprietate este la 1 minut pe jos fa╚Ť─â de plaj─â. Un hotel tip boutique, amplasat pe stancile coastei Amalfi, Casa Angelina are toate ingredientele pentru o vacan╚Ť─â de neuitat, de la priveli╚Öti spectaculoase la facilit─â╚Ťi excelente de spa.

Modernă și elegantă, Casa Angelina oferă servicii de inaltă calitate și camere frumoase, cu vedere la Marea Mediterană. Orașul Praiano este aproape.

Oaspe╚Ťii se pot relaxa in piscina panoramic─â in aer liber, amplasat─â pe una dintre terasele Casei Angelina, sau pot folosi liftul din sticl─â al hotelului ╚Öi apoi s─â coboare cele 200 de trepte pan─â la plaja bine dotat─â. Proprietatea organizeaz─â excursii personalizate pe una dintre b─ârcile sale private ancorate aici.

Alternativ, oaspe╚Ťii pot opta pentru un tratament spa relaxant. Centrul spa ofer─â o piscin─â interioar─â inc─âlzit─â, o saun─â ╚Öi o sal─â de sport cu cele mai noi echipamente de fitness. De asemenea, oaspe╚Ťii se pot bucura de masaje, pot participa la cursuri de pilates sau pot beneficia de un tratament de infrumuse╚Ťare.

Casa Angelina are 2 restaurante. Un Piano Nel Cielo serve╚Öte preparate tradi╚Ťionale, iar restaurantul de la piscin─â, Seascape All Day Casual Dining Restaurant, serve╚Öte specialit─â╚Ťi mediteraneene. Dup─â aceea, oaspe╚Ťii se pot relaxa la Seascape Bar, locul perfect pentru a savura cocktailuri ╚Öi a asculta muzic─â. Oaspe╚Ťii beneficiaz─â de room-service nonstop.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre CASA ANGELINA LIFESTYLE, Amalfi, Italia

Verifica tarife si disponibilitate