Sejur Maldive - Angsana Velavaru Resort, cu plecare din Bucuresti

Situat pe insula Velavaru (Insula ╚Üestoaselor), Angsana Velavaru are 3 restaurante ╚Öi ofer─â vile luxoase amplasate pe ap─â sau pe plaj─â, cu piscin─â privat─â. Acest complex se afl─â la o c─âl─âtorie de 45 de minute cu hidroavionul sau un zborul intern de 30 de minute ╚Öi o c─âl─âtorie cu barca rapid─â de 40 de minute de Aeroportul Interna╚Ťional Mal├ę. Angsana Velavaru ofer─â diverse facilit─â╚Ťi pentru familii, inclusiv un club pentru copii in interior ╚Öi in aer liber, care ofer─â o varietate mare de activit─â╚Ťi ╚Öi servicii de babysitting.

Pentru a surprinde tot ce e mai frumos din tăramul apelor și din lumea uscatului, Angsana Velavaru este amenajat pe jumătate deasupra apei cristaline a oceanului din arhipelagul Insulelor Maldive și jumătate pe plajele cu nisip alb ale atolului Nilandhe Sud.

Unele vile situate pe plaj─â au piscin─â cu hidromasaj sau teras─â privat─â cu gr─âdin─â ╚Öi piscin─â. Toate vilele situate pe plaj─â includ facilit─â╚Ťi moderne, precum TV, facilit─â╚Ťi pentru prepararea de cafea ╚Öi ceai, fierb─âtor electric, dormitor, halate de baie, du╚Ö cu efect de ploaie in aer liber ╚Öi papuci pentru exterior. Vilele situate pe ap─â sunt amplasate mai departe de insul─â, lang─â recife. Fiecare vil─â pe ap─â este spa╚Ťioas─â, avand 2 niveluri ╚Öi piscin─â infinit─â. Toate vilele ofer─â acces direct la plaj─â ╚Öi la ocean. WiFi este disponibil pe intreaga insul─â.

Mae╚Ötrii buc─âtari de la Angsana ofer─â o varietate de preparate locale ╚Öi interna╚Ťionale. Cele 3 restaurante ale complexului servesc specialit─â╚Ťi din Maldive, preparate din fructe de mare proaspete ╚Öi manc─âruri interna╚Ťionale. Restaurantul emblematic Funa serve╚Öte mese de cin─â cu preparate din homar proasp─ât. De asemenea, oaspe╚Ťii pot rezerva ╚Öi o experien╚Ť─â culinar─â autohton─â, o mas─â in vil─â sau un mic dejun plutitor.

Angsana ofer─â tratamente spa premiate. La cerere, proprietatea poate organiza excursii de privit delfinii, excursii printre rechini-balen─â sau ie╚Öiri la pescuit cu ambarca╚Ťiuni cu vele dhoni, specifice Insulelor Maldive. Angsana Velavaru g─âzduie╚Öte Centrul de scufund─âri Padi, de 5 stele. Complexul are propriul s─âu laborator marin.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Angsana Velavaru Resort, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate