Charter Antalya - Anka Boutique Hotel

Amplasare

Acest hotel la plaj─â ├«╚Öi ├«nt├ómpin─â turi╚Ötii la Manavgat ╚Öi ofer─â toate condi╚Ťiile pentru o ╚Öedere pl─âcut─â, ├«n special pentru adul╚Ťii care vor s─â-╚Öi petreac─â concediul cu adul╚Ťi.

Dot─âri

Personalul prietenos de la recep╚Ťie v─â r─âspunde cu pl─âcere la orice ├«ntrebare. Obiectele de valoare pot fi p─âstrate ├«n siguran╚Ť─â ├«n seiful hotelului. Clien╚Ťii pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se d─â o m├ón─â de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilit─â╚Ťi pentru persoanele ├«n scaun cu rotile. O gr─âdin─â ofer─â mai mult spa╚Ťiu pentru relaxare ╚Öi odihn─â ├«n aer liber. Printre celelalte facilit─â╚Ťi ale locului de cazare se num─âr─â un spa╚Ťiu cu televizor. O parcare (gratuit) este disponibil─â ├«n func╚Ťie de necesitate pentru cei ce c─âl─âtoresc cu ma╚Öina personal─â. Printre serviciile oferite se num─âr─â un serviciu de ├«nchiriat ma╚Öini, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de sp─âl─âtorie, un medic de la hotel ╚Öi un autobuz propriu pentru navet─â.

Locul de cazare

├Än camere se g─âsesc o buc─ât─ârie ╚Öi o baie, iar aparatul de aer condi╚Ťionat creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â. Exist─â dormitoare separate. Un seif ╚Öi, cu tax─â, un minibar stau de asemenea la dispozi╚Ťie. Echiparea de baz─â cuprinde de asemenea ╚Öi un aparat pentru cafea/ceai. Se garanteaz─â diverse posibilit─â╚Ťi de comunicare ╚Öi divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare direct─â, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un radio ╚Öi WiFi (gratuit). ├Än spa╚Ťiul de cazare clien╚Ťii au la dispozi╚Ťie papuci de cas─â. ├Än b─âi exist─â un du╚Ö. Un usc─âtor de p─âr, o oglind─â de machiaj ╚Öi halate de baie sunt disponibile pentru folosin╚Ťa zilnic─â.

Sport/divertisment

Un program de sport ╚Öi de divertisment ofer─â posibilitatea de a petrece timpul liber ├«n mod flexibil. Piscina exterioar─â garanteaz─â r─âcorire ╚Öi ├«nviorare. ╚śezlongurile ╚Öi umbrelele garanteaz─â ore odihnitoare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite b─âuturi r─âcoritoare. Diverse oferte garanteaz─â distrac╚Ťie, ca de exemplu volei de plaj─â ╚Öi un joc de darts. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sal─â de mese, o sal─â pentru micul dejun, o cafenea, un bar ╚Öi un lobby bar. Clien╚Ťii vor g─âsi bucate diverse ├«n restaurantul pentru nefum─âtori cu aer condi╚Ťionat. B─âuturile r─âcoritoare de la barul de pe plaj─â creeaz─â momente minunate. Se ofer─â spre rezervare demipensiune. Se ofer─â micul dejun, pr├ónzul ╚Öi cina. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispozi╚Ťie gust─âri.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei