Hotelul Turist este situat in statiunea balneara Pucioasa, la 100 km de Bucuresti, pe DN 71, 21 km de Targoviste si 40 km de Sinaia.

Facilitati hotel: restaurant, bar, terasa, Wi-Fi, parcare (in limita locurilor disponibile), acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, receptie 24/7, piscina interioara, sauna, sala de fitness, masaj, baza de tratament.
Hotelul dispune de 59 camere: 3 camere single, 53 camere duble cu 2 paturi si 3 apartamente.

Facilitati camere: TV, baie cu dus/cada, telefon, uscator de par.

~
Servicii incluse: - cazare; - pensiune completa - meniu fix; - tratament - 4 proceduri/zi/adult (luni-vineri). Informatii suplimentare: - pentru a beneficia de tratament turistii trebuie sa prezinte obligatoriu urmatoarele documente: bilet de trimitere de la medicul de familie, cardul de sanatate, cuponul de pensie/adeverinta salariat si actul de identitate; - copiii, indiferent de varsta, NU au tratament inclus; - taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare;
- pensiune completa - meniu fix;
- tratament - 4 proceduri/zi/adult (luni-vineri).

Informatii suplimentare:
- pentru a beneficia de tratament turistii trebuie sa prezinte obligatoriu urmatoarele documente: bilet de trimitere de la medicul de familie, cardul de sanatate, cuponul de pensie/adeverinta salariat si actul de identitate;
- copiii, indiferent de varsta, NU au tratament inclus;
- taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Turist - Sanatate la Baile Pucioasa 6 Nopti Pensiune completa, Pucioasa, Romania