Hotel President 3* se află situat la 500 de metri de izvoarele sulfuroase și la aproximativ 500 de metri de autogară.

Facilitati hotel: 14 camere cu twin, 9 camere cu pat matrimonial si 2 apartamente din categoria standard,13 camere cu pat matrimonial si un apartament din categoria deluxe.
Extinderea hotelului a adus 14 noi camere de ****, moderne si spatioase, impreuna cu un centru spa, piscina, sauna, jacuzzi si un restaurant nou de 120 de locuri, terasa de 20 locuri, o baza de tratament cu cele mai moderne echipamente de tratament pentru : fizioterapie, termoterapie , hidroterapie,o sala de conferinte cu o capacitate de 120 de locuri cu aparatura ultramoderna,parcare privată gratuită,Centru SPA ( piscina, sauna , jacuzzi si aparatura moderna de slabit si modelare corporala).

Facilitati camere : televizoare LCD, balcon, dressing, minibar, aer conditionat, internet wireless gratuit,linie telefonica directa, jacuzzi,bideu, halat de baie, papuci, uscator in baie, room service

~
Oferta include: - 3 nopti cazare; - pensiune completa meniu fix (intrare cu cina din 23.12 si iesire cu mic dejun in 26.12); - masa traditionala in ziua de Craciun; - petrecere in seara de Craciun, concurs de dans si tombola cu premii surpriza; - acces la piscina, sauna, jacuzzi si sala de fitness. Informatii suplimentare: - copiii intre 0-5.99 ani NU au mesele incluse, pentru acestia turistii achita la fata locului produsele consumate. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 3 nopti cazare;
- pensiune completa meniu fix (intrare cu cina din 23.12 si iesire cu mic dejun in 26.12);
- masa traditionala in ziua de Craciun;
- petrecere in seara de Craciun, concurs de dans si tombola cu premii surpriza;
- acces la piscina, sauna, jacuzzi si sala de fitness.

Informatii suplimentare:
- copiii intre 0-5.99 ani NU au mesele incluse, pentru acestia turistii achita la fata locului produsele consumate.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre President ~ Baile Olanesti - Oferta Craciun, Baile Olanesti, Romania