Blue Diamond Studios

Agios Georgios Grecia
de la
EUR 1232 84 EUR
2 adulti
Charter Corfu - Blue Diamond Studios, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Aparthotelul, ideal pentru turi╚Öti de la plaj─â, se afl─â in centrul localit─â╚Ťii Agios Georgios Argirades, la doar 100 de m de o plaj─â cu nisip. Pan─â la aeroportul Corfu - Kerkyra (CFU) sunt aproximativ 33 de km.

Dot─âri

Clien╚Ťii pot s─â-╚Öi petreac─â sejurul in ambian╚Ťa pl─âcut─â a celor 24 de apartamente. Pentru o ╚Öedere confortabil─â ╚Öi relaxant─â, aparthotelul dispune de un spa╚Ťiu cu televizor. In spa╚Ťiile comune poate fi folosit─â conexiunea la internet (contra cost). O gr─âdin─â ofer─â mai mult spa╚Ťiu pentru relaxare ╚Öi odihn─â in aer liber. Cei ce c─âl─âtoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea hotelului.

Locul de cazare

In camere exist─â un aparat de aer condi╚Ťionat. Balconul sau terasa sunt incluse in dot─ârile standard ale majorit─â╚Ťii camerelor. Lucrurile de valoare pot fi p─âstrate in siguran╚Ť─â intr-un seif. De asemenea, o chicinet─â cu un frigider, un aragaz ╚Öi un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile in mod standard. In baia dotat─â cu un du╚Ö st─â la dispozi╚Ťie un usc─âtor de p─âr. Locul de cazare ofer─â 24 de camere de nefum─âtori.

Sport/divertisment

Piscina exterioar─â ofer─â b─âi pl─âcute ╚Öi r─âcoritoare. ╚śezlongurile ╚Öi umbrelele garanteaz─â ore odihnitoare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite b─âuturi r─âcoritoare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea ╚Öi un bar. De asemenea, aparthotelul pune la dispozi╚Ťie gust─âri.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare