Ziua 1
30.04.2021: Plecare din Bucuresti (Piata Unirii - Baza Dealului Mitropoliei), la ora 07:30, pe traseul Bucuresti - Constanta.
Ne bucuram de o plimbare pe faleza din Constanta - admiram cladirea emblematica a cazinoului in stil Art Nouveau.
De asemenea vom vizita Acvariul din Constanta, care functioneaza in cadrul cladirii construite la inceput de secol XX pentru a servi drept anexa Cazionoului. De-a lungul timpului, Acvariul din Constanta a adunat peste 100 de specii de pesti si vietuitoare marine ce apartin unor zone geografice extrem de variate. Acvariul constantean este impartit in trei sectii in functie de criterii ecologice si taxonomice, anume: Marina, Dulcicola si Pesti Exotici. 
Cazare cu cina la Hotel Aurora - Mamaia


Ziua 2
01.05.2021: Mic dejun. 
Vizitam statiunea Costinesti, amenajata in prelungirea satului cu acelasi nume. Cunoscuta ca fiind statiunea tineretului, Costinesti isi primeste oaspetii intr-o atmosfera vesela si foarte animata. Plaja statiunii este vegheata de cele doua simboluri ale Costinestiului - Obeliscul si epava navei Evanghelia, esuata in anul 1960. Timp liber.
Doritorii pot opta pentru o excursie pe mare, la Nava Evanghelia - cost orientativ: 20 lei / pers.
Retur la cazare pentru cina.
Bonus! Vom participa la Slujba de Inviere de la Catedrala Sfintii Apostol Petru si Pavel, din Constanta


Ziua 3
02.05.2021: HRISTOS A INVIAT ! Mic dejun.
Timp liber pentru activitati individuale.
Bonus! Pranz festiv cu produse Pascale
Timp liber pentru activitati individuale.
Seara cazare + cina la Hotel Aurora - Mamaia


Ziua 4
03.05.2021: Mic dejun. Imediat dupa ce vom servi micul dejun, vom pleca spre Tulcea. Bonus! Croaziera pe canalele si lacurile din Delta Dunarii. Primavara este perioada ideala pentru a vizita Delta Dunarii, deoarece toata pasarile migratoare se intorc din zonele mai calde, incep ritualurile de imperechere, cu zgomote si dansuri distinctive, dar si sa cuibareasca. Primele plante acvatice, cum ar fi crinii de apa si irisii, apar tot primavara.
Ruta croaziera: TULCEA - BRAT TULCEA - CANAL MILA 36 - SIREASA - LACUL CU COTETE - LACUL PURCELUL - GARLA SIREASA DE NORD si retur.
     * DURATA: APROX 3 ORE
Pranz pescaresc (optional -  consta in traditionalul bors de peste si peste prajit/ plachie de peste, servite cu mujdei de usturoi - tarif 60 lei / persoana, optiunea pentru pranz pescaresc  se face de la inscriere, plata se efectueaza la agentie)
Retur in Bucuresti in functie de trafic.- Bonus! Vom participa la Slujba de Inviere de la Catedrala Sfintii Apostol Petru si Pavel.
- Bonus! Pranz festiv in Duminica Pastelui
- Bonus! Croaziera in Delta Dunarii

Pretul include: 
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international; 
- cazare Hotel Aurora 3 nopti in statiunea Mamaia + mic dejun + cina + Bonus! Pranz festiv in Duminica Pastelui (02.05.2021) + Bonus! Excursie in Delta Dunarii (03.05.2021).

Pretul nu include:  
- taxa de vizitare obiectivele turistice: Acvariul din Constanta - 8 lei/pers; 
- taxa de acces in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii - 5 lei/pers; 
- Pranz pescaresc (optional - tarif 60 lei / persoana, optiunea pentru pranz pescaresc  se face de la inscriere, plata se efectueaza la agentie); 
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata. Se va achita cash de catre turisti la receptie; 
- orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inaintea plecarii. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare. 

Supliment single: 350 lei / pers.   Grup minim: 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet ( 440 lei).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet ( 770 lei) , beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului. 

OBSERVATII:
- tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
- camerele single se confirma doar de catre agentie;
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
- conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
- agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
- pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbus, minibus sau midiautocar;
- transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer, pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza;
 - prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Constanta
Transport Autocar Constanta - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Bucuresti catre PASTE - 1 MAI LA MALUL MARII - CROAZIERA DELTA DUNARII, Toate locatiile, Romania