Situat în Dubai, la 8 km de Dubai World Trade Center, IntercityHotel Dubai Jaddaf Waterfront are un restaurant, centru de fitness, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. De asemenea, facilitățile includ un spațiu pentru depozitarea de bagaje, serviciu de transfer gratuit și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 5 km de proprietate. IntercityHotel Dubai Jaddaf Waterfront se află la 8 km de Dubai Aquarium & Underwater Zoo, iar Dubai Mall este la 9,4 km de proprietate.


Facilitati Hotel

IntercityHotel Dubai Jaddaf Waterfront are un restaurant, centru de fitness, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. De asemenea, facilitățile includ un spațiu pentru depozitarea de bagaje, serviciu de transfer gratuit și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Proprietatea are personal de divertisment și recepție cu program nonstop.


Facilitati Camere

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, fierbător de apă, duș și uscător de păr. De asemenea, toate camerele hotelului au dulap și baie privată.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu tipul de masa ales in functie de hotel

bilet de avion cursa charter, bagaj de cala 20kg si bagaj de mana 10kg

transfer de grup aeroport/hotel/aeroport (la cerere se poate solicita transfer privat)

asistenta turistica

vezi mai multe

dirham taxe se achita la receptie

asigurarea medicala si storno

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Craiova catre INTERCITY HOTEL DUBAI JADDAF WATERFRONT, Dubai, Emiratele Arabe Unite