Charter Marmaris - Elegance Hotel

Acest hotel in stil mediteranean are 3 restaurante, 5 baruri și 2 piscine in aer liber. Aici veti putea vizita centrul spa sau face un curs de scufundări si vă veti putea bucura de soare pe terasa deschisă de pe malul mării.

Camerele de la Elegance Hotels International Marmaris sunt decorate cu căldură, in culori pastelate. Fiecare include o zonă de relaxare cu canapea, un balcon și TV prin satelit. Proprietatea mai oferă acces la Wi-Fi și room service nonstop.

După un antrenament in sala de fitness, oaspeții isi pot relaxa muschii in saună și in baia de aburi sau cu un masaj. Veti avea la dispozitie o plajă privată unde puteti sta la soare si o sală de jocuri cu table, tenis de masă și 3 console PlayStation 2.

Oaspeții pot lua masa la restaurantul romantic, care oferă muzică live. Cina poate fi servită si pe malul apei, pe o punte plutitoare. La cafenea puteti savura produse de patiserie proaspete in timpul zilei.

La proprietate sunt organizate periodic nopți tradiționale turcești și spectacole cu muzică. De asemenea, veti avea la dispozitie un magazin de bijuterii și un coafor.

Elegance Hotels International Marmaris se află la 5 minute de mers cu masina de port și la 10 minute de mers cu mașina de Parcul Marmaris Milli. Parcarea este gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din din Botosani catre Elegance Hotel, Marmaris, Turcia